Even Voorstellen:

Mijn naam is Sabine van Rooij en ik doe al ruim 10 jaar aan yoga. De naam die ik bij mijn Sivananda yoga-opleiding kreeg is ‘Jaya’, wat 'overwinnaar' betekent. Een toepasselijke naam: bij yoga onderzoek ik en ‘overwin’ ik, of doorbreek ik mijn eigen belemmerende patronen, in lichaam en geest. Niet door hardheid en kracht, maar door nieuwsgierige aandacht en met respect voor je lichaam. 

Yoga helpt me om balans te houden: tussen mijn baan als ecoloog en ontspanning in mijn vrije tijd, en tussen de wereld om me heen met al zijn verwachtingen en mijn eigen zijn, wie ik ben. Met mijn lessen wil ik deze weg graag met anderen delen.

 

In april 2017 heb ik de Sivananda yoga-lerarenopleiding afgerond (200 uur). Deze vorm van Hatha yoga is een traditionele, en legt de nadruk op de ademhaling en de afwisseling tussen in- en ontspanning. 

Zojuist, in juni 2019 heb ik het diploma voor Critical Alignment Yoga docent gehaald (500 uur) bij de Yoga lerarenopleiding Wageningen (Yoga met Selle). Deze moderne vorm van yoga heeft de focus op de uitlijning van de rug, een natuurlijke houding en het soepel maken van de gewrichten. Je leert je lichaam van binnenuit voelen en je mogelijkheden en je bewegingspatronen kennen. En daardoor kan je belemmerende patronen ook doorbreken.

In 2019 ben ik bij Gert van Leeuwen, grondlegger van Critical Alignment Yoga, begonnen met de opleiding tot Critical Alignement Therapeut. Bij deze opleiding leer ik hoe ik Critical Alignement yoga-oefeningen heel gericht in kan zetten bij mensen met rugklachten. 

Daarnaast volg ik regelmatig workshops die me nieuwe inzichten en inspiratie geven zoals de Yoga driedaagse Critical Alignment Yoga door Gert van Leeuwen, Amsterdam.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now